Falsterbo Horse Show - TvåLaxElva

Vakna utav klockan som ringde 05:30 och då var det bara att gå upp. Kl 06:00 satt vi i bilen (jag och mamma) och börja resan mot FALSTERBO! Igentligen skulle vi vart där i 3 dagar, men då vi inte fick tag i någon husvagn så fick vi skita i de.
När vi kom fram fick vi den perfekta parkeringen, precis utanför ingången typ :) Och sen när vi skulle köpa inträde så kom en engelskman fram och fråga om vi skulle köpa biljetter och när vi sa ja så sa han att han hade 2 biljetter vi kunde, för han hade redan ett band så han kunde komma in varje dag. Vi tacka och tog emot och gick sen in.
Väl inne gick vi direkt och tog en bra sittplats så vi kunde se på Kopparbergs Trophy, kval Grand Prix. Efter att Malin Baryard gjorde en toppen runda så tog hon hem guldet!

Bild på Roffe:


Fick tyvärr ingen bild på Malin, men kommer fler lite senare i inlägget på andra ryttare :)

Efter vi kollat på Kopparbergs Trophy så gick vi på mässan. Detta fick jag med mig hem:

* Hunter stövlar
* Spray till Hunter stövlarna
* Kingsland jeans ridbyxor
* Animo ridbyxor
* Grep som man kan hoppa på
* 2 rads-Swarovski pannband

Har inte tagit bilder på de men satte ihop från google :) Ska ta bilder i veckan!



Vi var kvar hela dagen och kollade på ponny stafetten, det var riktigt häftigt! Tyvärr tog jag ju inte kort men först hoppade en C-ponny och när det ekipaget hoppat klart en bana på 6 hinder ungefär så började en kille hoppa över 1.40 hinder!!? Haha underbart kul va de att se på :) Det var 3(?) killar som gjorde detta och dem var även med på Aaa...Sixbar sen också. Tyvärr åkte den sista (killen som va världsmästare) ut på 1.70.




Svante




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0