Robotberget

Har en del grejer som jag beställt och väntar spänt på att få!
- Delaval klippmaskin, borde komma idag eller imorgon
- Equipe stigbyglar, borde komma om 1-2veckor
- Veredus ridsockar, borde komma om 1-2 veckor också
- Amigo Horseware flugtäcke, borde komma nästa vecka senast..
- Amigo Horseware flughuva, kommer tsm med täcket
- Catago flughuva, kommer tsm med täcket
- Lite klippmaskin till känsliga områden, så som öron, huvud osv
- Amigo Horseware transportskydd
- Magic Brush-set, Hööks
- Spö, Hööks
- Skärp, Hööks
- 2 filtar att ha till vinter när jag rider fram
, Hööks

En hel del alltså... men det går såå segt men iof så tror jag att det från hööks har kommit nu så får hämta ut det bara:) Lite tråkigt att behöva vänta på det jag behöver allra mest bara..


You're Gonna Go Far...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har lite "skrivtorka" men är ju inte ute efter den bästa uppdateringen eller den största bloggen. Vill bara vara mig själv :) Jag gör det jag vill och lever dagen som om det vorre den sista, därav blogguppdateringen för den är inte prio-1.

I alla fall i hästväg så händer detta:

* Idag- Rida ut
* fredag- Klippa carisma och passi samt rida
* Lördag- Rida båda
* Söndag- Longera bägge
* Måndag- Dressyr träning för Jörgen Larsson, måste få lite tips och råd samt be om hans åsikt om vi ska sälja Carisma som dressyr häst.
_______________________________________

Annars är detta det som händer resten av veckan:
Idag ska jag gå på stan med min underbara pojkvän
Imorgon vet jag inte helt 100 än så det får vänta :)
På lördag är det kalas för min pojkväns Mormor och sen är det lite ferre och därefter PETTER, gott lir!!
På söndag blir det kanske Gekås, måste köpa lite bra att ha saker. Kommer påbörja ett secret projekt också som kommer visas i bloggen lite små snuttar och sen när det är klart :)



BlingOdrama

Fick en liten tanke om att blinga min gamla stövel inför tävlingen i Fredags. Såhär blev resultatet:



Tycks? :D Jag tycker det blev ganska snyggt, stilrent och sticker inte ut så mkt. :)

Resultat - Halmstad

Här kommer resultatet ifårn Halmstad i Fredags. Tyvärr strök jag mig från lör-sön, men hade jag vetat att det gick inomhus i söndags hade jag varit med. Men men :)

1m, 8 fel -
I denna klassen så blev det en grym framhoppning, hästen hoppar otroligt j*vla sjukt över hindrena. Alltså tänk den perfekta hopptekninken man vill att en häst ska ha, den hade hon! Det var riktigt kul och hoppade bara några få språng. Väl inne på banan var jag inte helt 100% bestämd fram till 3:an så där blev det för mkt på och av till en oxer så det blev 1 stopp. Sen kom jag på igen och den här gången mer bestämd och låg rätt, men ändå tvekade jag till ytterst lite men det räckte för ännu ett stopp. Nästa gång jag red på så va jag riktigt bestämd på att över ska vi, höjden är ju ingenting utan bara trams. Så resten av banan hoppar hon jätte bra. Så tyvärr 8 fel i denna klassen., men bara att glömma och gå vidare

1.10m, 4 fel - I denna klassen gick det mycket bättre! Dock inte på framridningen för där vägra hon jätte mkt, inte alls likt henne så jag gick in på banan för att rida bestämt men börjar hon stanna skulle jag gå ut. Men väl inne på banan la jag upp tempot och red bestämt, tänkte på vad Svante sagt och red på i svängarna för att inte tappa tempot och rytmen. Hon hoppade jätte bra och tveka inte en ända gång, det jag hänger upp mig på mest med denna rundan är att vi kom fel in i kombinationen, men det gick bra ändå.Hindret vi rev var en oxer i uppförsbacke, vi kom bra in men tyvärr tappade Carisma frambenen och rev oxern ganska kraftigt. Är ändå jätte nöjd med rundan och 1.10 börjar kännas ganska säkert nu :)

Till nästa tävling satsar jag på nollorna och ska träna mkt styrka och teknik fram tills dess.










Ursäkta..

För dålig uppdatering! Har haft en hel del att göra så därför har jag inte haft tid att sitta vid datorn. Igentligen har jag massa att göra idag och hinner därför inte sitta här men tänkte slänga in ett litet inlägg:)

Ska ju iväg och tävla imorgon är meningen men kanske får stryka mig ifrån 1.10 för imorgon kommer det en liten familj som ska prov rida passi :) Håller tummarna för att det kommer att gå bra, vill verkligen få sålt henne nu. Det är synd att hon ska stå här när jag inte har intresset för att hålla igång henne. Hon är ju en jätte fin ponny med framtiden för sig men jag har inte lust eller ork för att ta fram henne för det. Sen så är jag ju för gammal för att tävla i avd A och det är ju det jag vill tävla henne i. Annars får jag mäta upp henne till stor häst och det känns ju onödigt då få 80-90 tävlingar har omhoppning (ja nivån för Passi just nu är 80-90 i och med att jag inte har igång henne fullt ut) så hoppas att den här tjejen passar med Passi :)





Så idag blir det ett schema för min del, detta ska göras:

Rida ut på bägge hästarna
Tvätta bägge hästarna
Skulle klippt bägge men har ingen klippmaskin för tillfället
Frisera bägge
Putsa all utrustning
Packa det som ska med imorgon
Städa ur transporten
Kanske ska åka och köpa hinder

Så det blir en del som ska hinnas med att göra idag. Nu beger jag mig ut i stallet för att börja :)
Förövrigt håller jag tummarna för alla er som tävlar i varbergs hoppet denna helgen, det är absolut den roligaste tävlingen på hela året (tyckte jag iaf när det va aktuellt för mig)så hoppas vädret håller i sig för er, och mig i Halmstad :D




Jag och min pojkvän inför hans systers bröllop :)

Beställning #1

Sådär nu har jag precis gjort en första beställning på saker som verkligen behövs till Carisma och Passi. Usch det gör så ont i plånboken varje gång jag köper saker, men detta är verkligen behövligt och troligtvis betalar mamma detta.. Men för att minska trycket i plånkan ibland så säljer jag ju av ganska mycket saker som jag inte använder. Så jag tycker att alla ska ta en titt i min kategori Bloppis! :) Bla. säljer jag mina 3torn stövlar!

I alla fall så kommer detta dyka upp hemma om 1vecka eller 2 eller 3... Vart ju 10-21 dagar väntetid på transportskydden :( Dem som behövs mest nästan, ska ju iväg på "massa" tävlingar nu -.-


En flughuva till passi i strl COB



Flugtäcke till Carisma



Transportskydden på bilden, älskar färgen!



Matchande flughuva till flugtäcket. Förhoppningsvis håller det, Carisma lyckas alltid ta sönder dem -.-

Bildbomb

Kunde inte vänta så här kommer dem! :) 







Presentation, vem är jag?

Tjingeling!

Här kommer jag endast att skriva om min ridning,träningar,tävlingar,mål mm... Denna bloggen kommer vara lite som en tränings dagbok till mig och förhoppningsvis så kan ni få tips samtidigt!
Är det något ni är sugna på att få reda om mer så får ni gärna ställa frågor :)

Jag är en 18 årig tjej från Varberg. Jag har hållt på med hästar ända sen jag var riktigt liten och det var där det börja. Efter mycket tjat och envisa fick jag min första häst, min shettis Filur (som än idag finns kvar på gården). Han var oinriden, 3 år gammal och hingst. När jag red in han fick jag självklart hjälp av mamma som hjälpte mig från marken. Envis shettis som han är så åkte jag av många gånger, men skam den som ger sig! Det var bara att sitta upp igen och visa vem som bestämde :) 

Efter 3 år så började jag rida min mammas islandshäst som vi trodde var c-ponny men när vi slutmätte honom var han b-ponny på 1,26cm. Honom tävlade jag upp till LA i hoppning och det blev oftast alltid en rosett hem! På honom lärde jag mig extremt mycket.

Under åren har jag haft en mängder olika ponnysar som jag ägt/lånat och även ridigt till åt andra. Nu har jag 3 hästar/ponnyer. Har en stor häst som är 6 år i år, en ponny som är 15 i år och även en shettis på 15.

En ny stjärna väntas men kommer dröja då vi kommer föda upp själva (:

I dags läget går jag på Sveriges ridgymnasium i Varberg. I vår går jag ut och sen börjar allvaret!
Självklart satsar jag på hoppningen och hoppas att jag kan ta mig till toppen

- Målet för 2011 är att debutera 1.20 och "kvala" till avd A i 1m+ 1,10m
- Målet för 2012 är att vara med i The Tour Of AmateursFalsterbo











Idag eller imorgon kommer en bildbomb med bilder på olika hästar jag haft samt bilder på Carisma som 4 år :)

Todilu allihop! Ha det bra.

Släng gärna in 1 kommentar eller 2 med när ni ändå är här! :D

3 hästar senare + spöregn..

Nu har jag precis kommit hem efter att ridit hit alla hästarna. Kan ju säga att regnet öste ner under tiden jag tog hem dem! Men det gick bra i alla fall och alla 3 skötte sig riktigt duktigt. Red först hem Carisma och hon tyckte väll att det va hemskt att gå i regn, mkt blåst och läskiga saker runt omkring. Säger bara att det är tur man har bra balans för red barbacka och hon hoppade till ett antal gånger.
När jag väl hade kommit hem med Carisma så var det bara att åka tbx och sätta sig på våran lilla shettis och ta Passi i grimma och grimskaft jämte. Va sjutk kul, trava på som aldrig förr gjorde dem och tyckte det var jätte roligt att springa i regnet. Tror pappa fick film eller bild på de så ni kan se :)

Här är en liten bild på dagens outfit :)

Ridbyxor - Equiline Boston
Ridsockar - Kingsland
Piké - Spooks
Fleecetröja - Kingsland
Regnjacka - Ringhals



Någon som vill få sin hjälm blingad? (har blingat den på bilden) Jag gör det för 200kr (då ingår även kristallerna) Du kan få i vilka färger du vill och du bestämmer hur du vill ha det! :) Mejla [email protected]

Funderingar

Har funderingar på att beställa hem följande saker till Carisma..
Men måste vara säker på att pengarna räcker också, är duktig på att spendera..



Ett flugtäcke då hon har tagit sönder sitt andra och jag känner att det är lika bra att köpa ett med (förhoppningsvis) bättre kvalité.



Ett transport/tävlingstäcke. Inget märkvärdigt över det men tycker att färgen är sjukt snygg och ska beställa transportskydden (kommer isf i samma beställning) som är på bilden.



Ska beställa också 2st Catago flughuvor.



Sen funderar jag på att beställa detta täcket i augusti-september. Beställer isf till en matchande hals. Detta ska vara riktigt bra och har funderat på att köpa det läänge.




H-Stad

Ursäkta för den sämre uppdateringen men igår så åkte jag och min pojkvän till hans syster i Halmstad för Slatte-fest! För er som inte vet vad slatte-fest är så är det så att min pojkväns syster gifte sig för ca 3-4veckor sedan och dem fick mängder med sprit,vin, öl, cider osv. Så då bestämde dem sig för att ha en slatte-fest med all dricka som blev över för att nära och kära ska kunna dricka upp de ;) Så i fredags så var det fest alltså och det var sjukt kul!

Igår så var det bakis dag, vi sov ju över där för ingen av oss var körbara hem :) Vi gick upp runt 10 och blev bjudna på nybakade scones, jordgubbar osv, sjukt gott vill jag lova! Sen bestämde vi oss för att gå på stan lite baraför att få frisk luft och ha kul :) Så det blev lite mini-shopping för min del och även min pojkväns del också.

Jag köpte:
* Chinos
* Sockar
* Nyåks klocka som man kan designa själv



På bilden finns även lite utav veckans andra inköp.
* Hilfiger piké
* Berlock från Pearls for girls
* Samt hålet i örat då :)
* Köpte även en liten mini present till min mamma för att hon kör runt mig mkt osv. Har den inte på bild än men det är enkelt fixat!

Nu ska jag strax iväg och rida hem mina 3 små hästar. Dem har vart på "bete" hos mamma kompis här i närheten men nu ska dem få komma hem pga att en tjej som har sin 1-åring i samma hage klagar på att min häst har skor bak... Seriöst, hennes häst är den som går bäst ihop med mina hästar? Men hon är känd för att vara bitter-f*tta. Kan inte skriva hennes namn för hon är en välkänd tjej som säljer, rider till och tävlar upp andras hästar..

Schabrak

Hade tänkt att göra ett inlägg om alla mina schabrak, någon som är intresserad utav att se? :)


Carismas utrustning

Här kommer ett litet inlägg på Carismas "Standard utrustning" dvs. sadel, träns, sadelgjord, martingal, benskydd osv. Hope you enjoy iy!
Lyssna på lite musik under tiden, om ni vill! :)




Börjar med det viktigaste, Sadeln!

Jag har en butet från 2007 till Carisma men eftersom den passar alla mina hästar så är det ju inte bara carisma som har den :) Denna sadeln är underbar rent ut sagt! Jag har haft flera olika sadlar innan jag fick denna och denna är den som slått dem allihop, även om även dem vart toppkvalité sadlar. Den ända sadeln som jag haft som faktist känts snäppet bättre än denna var en Prestige Meredith D, men just den sadeln köpte vi inte utan ist köpte vi en Equipe Linnéa men efter 3 månader bytade jag den sadeln till en Prestige Meredith D men den var förstor för mig i sätet och efter ca 2-3 månader med den sadeln med så köpte jag denna butet sadeln. Absolut inget jag ångrar!

Den jag har en mörkbrun/Cachu, 17" och bomvidd 34.
Bilderna är när tjejen innan mig hade den :)


Nu till stiglädren.
Har ett par Prestige som jag tycker är jätte bra, bra kvalité och krävs mkt för att dem äns ska börja gå sönder. Kan ha mina lääänge till :)


Nu till tränset.
Jag har ett Dyón working collection med platt nosgrimma. Självklart uppstylat med ett swarovski pannband och har även matchande tyglar, har ett par i vävribb och ett par i gummi. Ett otroligt bra träns tycker jag, det är smidigt med att man inte behöver krångla när man ska byta bett och även smidigt med shäkremmen. Sen är det ju format på ett bra sätt vid öronen och det gillar jag, även att det är förstärkt vid nackstycket för att inte skava. Sen sitter det där det ska med:) Gillar Dyón extremt mycket, hade Dyón The Difference förut men valde att sälja det då det var i största laget för Carisma (hade det på royal ett tag men han lämna vi ju tbx)



Sen har vi förbygel
Även förbygeln är av märket Dyón och den är otroligt bra och har haft den i 1 & ½ år och den är fortfarande i fint skick. Har även köpt till en Dyón antibit martingal precis nyligen som jag bara använt 3 gånger. Otroligt nöjd och Dyón är ju så snyggt! På förbygeln har jag satt en namnskylt med mitt namn på med så ingen tar den på tävling osv :) Gjorde ett litet fail dock när jag hade antibit martingalen första gången, tänkte ju inte på att dem inte spänt fast ringarna riktigt som tygeln går igenom, så när jag hoppa för Svante så gick den ju av x) Men var bara att spänna den, dock saknas det en "plupp" till den men fick med plullar till pannbandet jag köpte så ska sätta en utav de där :)




Nu till stigbyglarna
Har ett par JIN Stirrup i färgen röd. Är jätte nöjd med dem och tycker man får bättre grepp i dessa än equipe's stigbyglar (hade ett par guldiga innan) Men har bestämt mig att sälja de nu och köpa ett par Soft up i blå :) Hehe gillar att variera och byta min "standard" utrustning. Någon som är intresserad av dem? Kontakta mig isf på min mejl: [email protected]

Sen har vi sadelgjord.
Jag använder GlennGordon's hoppgjord. Den är dock i största laget men den funkar :) Gillar den jätte mycket och funderar på att köpa en till snart, i rätt storlek :)



Till slut har vi benskydd.
Jag har Veredus Carbon Gel fram(2 par, svarta och bruna) och bak samt veredus Young Jump på tävling. Älskar dessa benskydden, bra knäppen så jag behöver inte vara orolig att dem ska ramla av osv. Sen är dem lätta att tvätta och göra rent efter varje ridpass. Dem sitter bra och trycker inte på hästens ben på något vis.



Dagens Outfit

Dagens outfit-

Kingsland fleece tröja
Ridsport t-shirt
Kingsland ridbyxor
Animo ridsockar
Hunter stövlar
Hunter fleece sockar


Hmm, smutsig spegel.. Men för den här gången får ni leva med det :)






Fick hem fleece sockarna igår och tänkte ju inte så långt idag att det är ganska osmart att gå i en lerig hage med en vit stickad kant utanför stövlen.. Hästarna skvätter ganska rejält, vi har dessutom en stor vatten pöl(liknar mer en vattengrav) som jag måste gå igenom om hästarna är på andra sidan om den :O Så dem blev lite leriga.. Men inte så farligt och kan ju tvätta dem :) Ska beställa ett par svarta med som jag kan ha i stallet.

Glömde säga det att i förrgår tog jag ytterligare ett hål i örat :) Var lite nojig precis innan om jag skulle göra det eller inte men sluta med att jag "tvinga" mig själv att göra det för annars visste jag att jag skulle ångra mig. Så nu har jag 2 hål uppe i örat och hade tänkt att fylla på lite ytterligare där nere snart.. Helt sjukt hur mkt pengar ett öra kan kosta?? Räkna ut att jag har hål i öronen för 750kr + att jag har tagit hål 2 gånger tidigare men som blev infekterat så det är ytterligare 300kr.. Men inget man märker av så mkt i plånboken då man gör det vid olika tillfällen och 150kr åt gången är ju inte mkt :P Men mycket i läängden ;)


Hovslagare, bra bra eller bra dålig?

Carisma har tappat en sko och då våran hovslagare är extremt svår att få tag i samt att jag inte gillar han så mycket heller, så ringde vi en annan i närheten. Så idag skulle hon dyka upp vid halv 10, gjorde hon det? NEJ, vi vänta 1 timma. Blir så otroligt sur och arg när människor överlag inte kan passa tider eller rent utav glömmer. Hur kan en hovslagare dessutom glömma av? Det är deras plikt att uppfylla kundens behov, det är ju trottsallt deras jobb.. Hade hon dykt upp efter att vi väntat där 1 timma (som vi gjorde men hon dök inte upp) så hade jag inte betalt. Hon skulle bara sätta på en tappsko på en häst, visst utrustning och skor kostar pengar för dem, MEN uppfyller man inte kundens krav/behov så ska man inte ha pengar för det heller. Visst hade hon kunnat göra ett superbra jobb om hon väl hade dykt upp, men ändå så har man inte passat tiden och tid är pengar för vissa som faktist har ett jobb och sköter det.



Just nu måste Carisma ha på sin tappsko, det är viktigast så jag kan rida för ska ju tävla nästa helg. Men hon behöver skos runt om också.. Då jag inte har några egna verktyg till att sätta på tappskon så kan jag inte slå på den... Blir så trött skulle ju haft de :( Visste ni att jag har gått en kurs i skolan så jag har tappskokompetens?


Som tur är fick mamma tag på våran egna hovslagare och han kommer på måndag kl 12.00! Blir att rida igång på måndag och rida varje dag hela veckan, men ändå inte för hårt för det är ju ett meeting till helgen.. Får lägga upp ett bra schema :)


Bild på våran hund, Gucci :)

Mmmm... MUSIC$

Musik freak, YAh!

Något ni inte visste om mig kanske, jag ÄLSKAR stylade bilar och fort ska de gå och som grädden på moset så ska de va sjukt ljud!
Min bil kommer inte bli billig, hehe..

Min broders bil.. Till salu för övrigt:)






Några låtar som kommer spelas flitigt i min bil :)













Planerade tävlingar -

Här är några tävlingar som är inplanerade framöver:

* 22-24 Juli - Meeting, Halmstad Fältrittklubb. Hoppar 1m-1.10m den 22, 23 Juli hoppar jag 1.05m-1.10m och den 24 hoppar jag 1.10m som avslutning på helgen. Målet för detta meeting är att nolla åtminstone 1 utav 1meters klasserna och en klass 1.10m. Vill ju tävla i avd A nu :)

* 13-14 Augusti - 2 dagars meeting i Harplinge. Hoppar den 13aug 2 klasser, 1m och 1.10m och likadant andra dagen. Blir istället 2 dagars meeting i Kungsbacka(samma datum), bättre klasser och bättre ridbana enligt mig. Blir 1a dagen 1m-1.05m och 2a dagen 1.10-1.15m, dvs DEBUT i 1.15 :)

* 27-28 Augusti - 2 dagars meeting i Falkenberg. Hoppar 1a dagen 1.05m-1.10m och andra dagen har jag inte bestämt än om det blir 1.10m-1.15 eller 1.15m + 1.20m.... Om det känns bra i Halmstad samt Harplinge Kungsbacka så blir det säkerligen 1.15m-1.20m, dvs DEBUT :)

* Sen blir det nog 2 klasser i Fjärås den 2 September, proppen har inte kommit ut ännu så får se senare vad för klasser det blir :)

Såååå... Vilka ska till dessa tävlingar nu då?? :)


Passe Partout,  min D-ponny som är till salu.


Robin Royal som jag hade 2009, än idag finns funderingar på ett köp...
Bra stam och kunde hoppa hur grymt som helst när han ville. Men mycket och bra träning skulle han komma långt. Född-2003 så han är inte heller gammal. Bra stam dessutom, e: Robin Z.



Carisma, på bilden är hon 4år och idag 6 år. Ska ta massa bilder till helgen tänkte jag :)




Bloglovin :)

Följ min blogg med Bloglovin

Säljes!

Har lite saker som jag ska sälja av :)

Mina näst intill helt nya tretorn stövlar. Dem är inte mycket använda och original kartongen finns till. Tyvärr inget kvitto då jag inte köpte dem i affär utan utav en kompis som hade fått dem men så passa dem inte. Dragkedjan är hel och fin det ända som är fixat på dem är en knapp, enkelt fixat hos en skomakare! :) Skulle dragkedjan gå sönder så kan jag tipsa er om att ni kan lämna dem hos en skomakare för dom kan byta åt er!

Färg: Bruna
Storlek: 37
Skick: Nyskick, använda ca 15 gånger (träning och tävling)
Nypris i dagsläge: 2999:-
Mitt pris: 2200:- ev. billigare vid snabb affär.



______________________________________________________________________*

Sen har jag min Charles Owen Wellington hjälm som inte är mycket använd utan max 15-20 gånger. Jag har aldrig ramlat av med den och aldrig heller tappat den i marken. Den är väldigt skön och har en snygg modell. Skickas med original kartongen.


Färg: Marinblå/ljusblå
Storlek: 55
Skick: Nyskick, använd ca 15-20 gånger och är inte ens "inriden".
Nypris i dagsläge: ca. 2300-2500:-
Mitt pris: 1100:- ev. billigare vid snabb affär.
SÅLD!!!







_________________________________________________________________*

Sen har jag mina kära JIN Stirrups som jag nu ska sälja då jag ska köpa nya. Dem är i perfekt skick och när jag skickar dem skickar jag även med påsen dem säljs i så att dem inte skadas under resan.Dem är hela och fina och har i stort sätt inte en ända repa.

Färg: Röd
Skick: Nyskick, använda men syns typ inte.
Nypris: 1699:-
Mitt pris: 1000:- ev. kan jag tänka mig att byta mot blå/svarta Soft up stigbyglar.


Hör av er till min mejl om ni är intresserade utav något! :)
[email protected]

Falsterbo Horse Show - TvåLaxElva

Vakna utav klockan som ringde 05:30 och då var det bara att gå upp. Kl 06:00 satt vi i bilen (jag och mamma) och börja resan mot FALSTERBO! Igentligen skulle vi vart där i 3 dagar, men då vi inte fick tag i någon husvagn så fick vi skita i de.
När vi kom fram fick vi den perfekta parkeringen, precis utanför ingången typ :) Och sen när vi skulle köpa inträde så kom en engelskman fram och fråga om vi skulle köpa biljetter och när vi sa ja så sa han att han hade 2 biljetter vi kunde, för han hade redan ett band så han kunde komma in varje dag. Vi tacka och tog emot och gick sen in.
Väl inne gick vi direkt och tog en bra sittplats så vi kunde se på Kopparbergs Trophy, kval Grand Prix. Efter att Malin Baryard gjorde en toppen runda så tog hon hem guldet!

Bild på Roffe:


Fick tyvärr ingen bild på Malin, men kommer fler lite senare i inlägget på andra ryttare :)

Efter vi kollat på Kopparbergs Trophy så gick vi på mässan. Detta fick jag med mig hem:

* Hunter stövlar
* Spray till Hunter stövlarna
* Kingsland jeans ridbyxor
* Animo ridbyxor
* Grep som man kan hoppa på
* 2 rads-Swarovski pannband

Har inte tagit bilder på de men satte ihop från google :) Ska ta bilder i veckan!



Vi var kvar hela dagen och kollade på ponny stafetten, det var riktigt häftigt! Tyvärr tog jag ju inte kort men först hoppade en C-ponny och när det ekipaget hoppat klart en bana på 6 hinder ungefär så började en kille hoppa över 1.40 hinder!!? Haha underbart kul va de att se på :) Det var 3(?) killar som gjorde detta och dem var även med på Aaa...Sixbar sen också. Tyvärr åkte den sista (killen som va världsmästare) ut på 1.70.




Svante




RSS 2.0